Η εταιρία μας με πολυετή πείρα στον χώρο των ασθενοφόρων παρέχει υπερσύγχρονα ιδιωτικα ασθενοφορα - κινητές μονάδες με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό (πιστοποιημενους διασώστες της σχολής του ΙΕΚ ΕΚΑΒ,νοσηλευτές και γιατρούς όλων των ειδικοτήτων) και έχει ως βασικό σκοπό την παροχή της καλύτερης και πληρεστερης φροντίδας στους ασθενείς.



ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Ασθενοφόρο πάντα δίπλα σας!

Μία από τις πιο σημαντικές παροχές υγείας είναι τα ιδιωτικά ασθενοφόρα! Όταν πρέπει να μεταφέρετε άμεσα, με ταχύτητα και κυρίως με ασφάλεια τους ανθρώπους σας στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή για κάποια προγραμματισμένη εξέταση.

Θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες του ανθρώπου σας που έχει κινητικά προβλήματα, ή σε περίπτωση εξιτηρίου τη διακομιδή του στο σπίτι από μια ιδιωτική κλινική ή ένα νοσοκομείο;

Τότε επιλέξτε First Aid Ambulance!

Γιατί επιλέγω First Aid Ambulance;

H First Aid Ambulance με την πολυετή εμπειρία μας στις διακομιδές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο για να σας παρέχουν ασφαλή μεταφορά στον προορισμό σας.

To εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τα άρτια εξοπλισμένα ασθενοφόρα μας τηρούν όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας του ΕΚΑΒ για την άριστη περίθαλψη και φροντίδα του ανθρώπου σας

Επίσης τα ασθενοφόρα μας είναι πάντα κοντά σας καθημερινά προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής!

H First Aid Ambulance συνεργάζετε με νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, ασφαλιστικές εταιρείες, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων καθώς αναλαμβάνει και την κάλυψη διαφόρων events όπως συναυλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Ο σκοπός μας

Τα ασθενοφόρα μας έχουν σκοπό να μεταφέρουν τον ασθενή γρήγορα, άνετα και οικονομικά σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή άλλο σημείο τις επιλογής του

Η First Aid Ambulance σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε τον ασθενή σας από οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε(π.χ. οικία, νοσοκομείο, ιδ. κλινική, αεροδρόμιο, λιμάνι κτλ)

Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας όποτε μας χρειάζεστε για να φροντίσουμε το αγαπημένο σας πρόσωπο

Υπερσύγχρονος στόλος.